Concert pascal
MOPAN Suceava

În prima lună a anului 2017, Iulius Mall Suceava îi întâmpină pe toți cei care iubesc să facă cumpărături cu vești bune. Magazinele au dat startul reducerilor de iarnă, iar clienții care doresc să-şi înnoiască garderoba, să-şi completeze colecţiile de accesorii, să îşi facă un cadou parfumat sau să îşi îmbogăţească căminul cu decorațiuni se pot bucura de promoții de până la 70%.

Pregătiți de shopping? La Iulius Mall Suceava au început reducerile de sezon, iar în vitrinele magazinelor sunt afișate oferte de nerefuzat. Piesele vestimentare au acum discounturi de până la 70% la Terranova, Motivi, Kenvelo și Valerio Studio, în timp ce Pimkie a pregătit promoții de până la 60%, iar Junker, de până la 55%. Ținute în tendințe, la jumătate de preț, sunt la C&A, Seroussi, Nichi, Bigotti, Dovani și Daioro. Oferte speciale sunt și la H&M, dar și la celelalte branduri de îmbrăcăminte: Steilmann, Elly Fashion, Jaquisse Fashion, Blue ’63, Janice, Coton, Republica, Ely Alindor și altele.

Surprize sunt și pentru copii, care se pot bucura de reduceri de până la 70%, la Dinoland și Nan by Danina Line, și de până la 15%, la Evel Mode. Clienții care preferă sportul sunt întâmpinați la Intersport cu discounturi de până la 50%, iar Adidas are prețuri mai mici cu până la 30%. Oferte de până la 50% sunt și la Pepco, la piese de îmbrăcăminte pentru copii și adulți, dar și la decorațiuni și articole pentru casă.

Promoţiile de iarnă continuă cu magazinele de încălţăminte din Iulius Mall Suceava: Salamander – până la 70%, CCC și Medea – până la 50%, dar și la Deichmann – unde la două perechi cumpărate, primești o a treia gratis.

Amatorii de parfumuri şi cosmetice au de ales dintr-o diversitate de produse la preţuri ispititoare. Sephora are reduceri de până la 70%, iar la Flormar și Elgon sunt oferte speciale. Cei care doresc să se înnoiască cu bijuterii și accesorii la promoții sunt așteptați la Meli Melo, unde vor găsi prețuri înjumătățite, la Sabrini, care propune discounturi de până la 40%, dar și în celelalte magazine specializate.

Clienții în căutarea unor decorațiuni pentru a face căminul mai primitor găsesc oferte de până la 60% la Top Shop, iar la Deco Center, articolele sunt la jumătate de preț. Iubitorii de lectură pot cumpăra cărți la promoție de la Cărturești, iar la DM drogerie markt prețurile sunt mai mici cu până la 45%. Reduceri sunt disponibile și pentru servicii, dar și la cafenelele și restaurantele din Iulius Mall Suceava.

Iulius Mall îi invită pe suceveni să se bucure din plin de sezonul ofertelor de iarnă, magazinele fiind pregătite să înceapă noul an cu preţuri fabuloase! Lista completă a reducerilor de sezon se găseşte pe site-ul www.iuliusmall.com/suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava