MOPAN Suceava

Conducerea SC Servicii Comunale SA Rădăuți, societate aflată în subordinea Primăriei, a transmis un comunicat de presă prin care informează că astăzi s-a încercat înlocuirea din funcție a directorului unității, Romeo Galan, deși hotărârea de consiliu local prin care este desemnat ca administrator unic, Adrian Jecalo a fost atacată în instanță. Iată comunicatul integral:

”Trimiși de către domnului primar Bogdan Loghin, domnii Jecalo Adrian și Tarevici Ciprian s-au prezentat la sediul societății începând de la primele ore ale dimineții.

Încă de la început, aceștia și-au motivat vizita, explicând faptul că începând din acel moment, domnul Romeo Galan nu mai este director al SC SERVICII COMUNALE SA, în urma Hotărârii Consiliului local din data de 16.02.2021.

Desi li s-a explicat faptul că acea hotărâre este contestată în instanță și încă nu s-au făcut modificările cerute de către ei la Registrul Comerțului, aceștia au continuat într-o notă amenințătoare să ne ceară tuturor – membri ai Consiliului de administrație și Manager – să părăsim incinta societății.

Datorită faptului că nu s-a putut ajunge la un numitor comun, a fost necesară intervenția politiei, care a fost chemată printr-un apel la 112.

După apariția forțelor de ordine, aceștia au plecat, amenințând în continuare că vor reveni, iar deciziile lor sunt executorii, chiar dacă nu sunt legale.

Din tot acest scandal, am reținut faptul că se intenționează blocarea recuperării sumelor datorate de către Primăria Rădăuți, sume stabilite în urma unui control ANAF încheiat în luna octombrie 2020, în valoare de aproximativ 2 milioane euro.

Mai mult de atât, așa cum era de așteptat, se intenționează externalizarea serviciului de încălzire și transport al energiei termice, după modelul ACET.

De asemenea, a fost adusă în discuție vânzarea terenului pe care sunt amplasate curtea și birourile SC SERVICII COMUNALE SA.

Considerăm că scumpirea recentă a gigacaloriei a fost făcută intenționat de către actuala administrație, pentru a stârni un val de nemulțumiri ale populației, astfel încât, interesele imobiliare ale apropiaților domnului primar să nu fie perturbate în vreun fel!”

Director SC SERVICII COMUNALE SA

Romeo Galan

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava