MOPAN Suceava

Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată luni noapte despre faptul că, un bărbat a fost victima unei agresiuni.

Din primele cercetări, polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că, în timp ce se afla în incinta unui cazino din localitate, un bărbat de 27 de ani din comuna Horodnic de Sus, a fost agresat de un tânăr care i-a pulverizat spray iritant-lacrimogen și i-a sustras portofelul cu bani și documente.
În urma măsurilor operative întreprinse de polițiști, autorul faptei a fost identificat ca fiind un tânăr de 18 ani din municipiul Rădăuți, care a fost reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.

Cu ocazia cercetărilor, polițiștii au constatat faptul că, tânărul se afla sub măsura controlului judiciar dispusă de Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți într-un dosar penal în care este inculpat sub aspectul săvârșirii mai multor fapte de distrugere prin incendiere în incinta Bazarului Rădăuți, fapte comise în perioada iunie-iulie 2019, motiv pentru care, la 03.09.2019, urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți cu propunere arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava