• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Anamaria Prodan s-a ocupat de toate pregătirile după ce mama ei a murit luni seara la Spitalul Elias. Cu sufletul sfâşiat de durere, impresara şi-a adunat ultimele forţe şi a pus la punct toate detaliile înmormântării şi ale parastasului. A reamenajt mormântul din cimitirul Bellu cu marmură neagră şi i-a chemat pe apropiaţii Ionelei Prodan la o masă de pomenire, pe care a dat-o la un restaurant de lux şi pe care a plătit-o din buzunar. Deşi a anunţat că doar apropiaţii şi familia vor lua parte la parastas, la uşa localului s-au strâns mai mulţi oameni, care o ştiau pe solistă doar de la televizor, şi care au cerut insistent să intre, potrivit click.ro.

Anamaria Prodan a chemat aproximativ 200 de oameni la parastas, toţi membrii ai familiei şi apropiaţii lor. Meniul a costat în jur de 75 de euro de persoană, iar invitaţii au fost trataţi cu aperitiv, un fel principal- somon la grătar şi prăjituri. La plecare, invitaţii au primit pachete în care fiica regretatei interprete a cerut să se pună cafea, o sticlă de vin, colivă şi dulciuri, potrivit sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/incidente-la-parastasul-ionelei-prodan-anamaria-s-abtinut-sa-nu-si-iasa-din-fire

 

Incidente la parastasul Ionelei Prodan. Anamaria s-a abţinut să nu-şi iasă din fire, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava