Concert pascal
MOPAN Suceava

Vedetele din România și familiile lor aleg tot mai des incinerarea în locul înmormântării clasice, chiar dacă Biserica Ortodoxă se opune acestei practici și le interzice preoților să oficieze ultima slujbă în aceste cazuri. Creatoarea de modă Zina Dumitrescu, realizatorul radio-tv Andrei Gheorghe, afacerista Christine Valmy, dar și renumitul regizor Sergiu Nicolaescu sunt cele mai recente incinerări care au stârnit controverse, notează click.ro.

Zina Dumitrescu s-a stins pe 28 martie 2019, la 82 de ani, la un azil privat pentru vârstnici din localitatea Ghermănești, județul Ilfov. Creatoarea de modă a strâns o avere în urma unei cariere de succes de aproape 50 de ani. Toate bunurile vedetei i-au rămas unicului ei fiu, Cătălin Negreanu.

El nu i-a fost aproape în ultimii ani de viață și a decis să incinereze trupul Zinei Dumitrescu în maximă discreție, deși ea deținea un loc de veci la Cimitirul Bellu din Capitală. Nici măcar prietenele apropiate nu au reușit să își ia adio de la „Mama Modei Românești”, mai scrie sursa citată.

Și Andrei Gheorghe a fost incinerat de familie după ce pe 19 martie 2018 a făcut infarct, la 56 de ani. El era singur în casa lui din localitatea Voluntari și a fost găsit fără suflare în toaleta locuinței. Andrei Gheorghe suferea de inimă de mai mulți ani. Jurnalistul a lăsat cu limbă de moarte familiei să îl incinereze, iar cei apropiați i-au respectat dorința întocmai, notează click.ro.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/incinerarea-la-moda-printre-vedete-zina-dumitrescu-andrei-gheorghe-christine-valmy

Incinerarea, alegerea multor vedete: Zina Dumitrescu, Andrei Gheorghe, Sergiu Nicolaescu și Christine Valmy, 6.2 out of 10 based on 9 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.2/10 (9 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava