MOPAN Suceava

Un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Suceava a oprit pentru control pe D.N. 17, pe raza comunei Marginea, autoturismul condus de un localnic de 39 de ani.

În urma verificărilor efectuate de polițiști în bazele de date, s-a constatat faptul că, bărbatul de 39 de ani are permisul de conducere suspendat pentru abateri la regimul rutier.

De asemenea polițiștii au stabilit faptul că autoturismul în cauză nu prezenta ITP și RCA valabile, motiv pentru care, conducătorul auto a fost sancționat contravențional.

Întrucât emana halenă alcoolică, bărbatul de 39 de ani a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 1,05 mg/l alcool în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, iar în urma probatoriului administrat, bărbatul de 39 de ani a fost reținut pentru 24 de ore și încarcerat în C.R.A.P. din cadrul I.P.J. Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava