Concert pascal
MOPAN Suceava

Episcopul vicar al Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor, Damaschin Dorneanul, i-a îndemnat pe preoţii şi credincioşii din judeţul Suceava să se roage pentru sănătatea arhiepiscopului ÎPS Pimen, care a fost confirmat cu noul coronavirus. Arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor a fost transferat luni seara la Institutul „Matei Balş” din Bucureşti pentru a fi tratat de noul coronavirus. „Iubiți frați preoți,
Cinstiți viețuitori ai sfintelor mănăstiri,
Iubiți credincioși,

În aceste zile de prăznuire a Sfintei Învieri a Domnului Iisus Hristos, pe lângă marea bucurie a sărbătorii suntem cuprinși și de tristețe cu gândul la starea de sănătate a Părintelui nostru Arhiepiscop Pimen.

Vă îndemn, din toată inima, să înmulțim rugăciunea către Dumnezeu pentru ca El, Doctorul de suflete și de trupuri, să aducă însănătoșire Înaltpreasfințitului pentru a-l avea iarăși, cu puteri înnoite, în mijlocul obștii credincioșilor din Bucovina.

Așa cum bunul vlădică ne-a învățat de atâtea ori, să stăm uniți în același gând, unul pe altul întărindu-ne și îmbărbătându-ne, rămânând conștiincioși în ascultările pe care le avem rânduite, în duh de pace și împreună-lucrare.

Avem aceasta datorie de suflet față de Înaltpreasfințitul Arhiepiscop Pimen, ca unul care ne-a purtat și el în rugăciune, ne-a binecuvântat, ne-a iertat, ne-a povățuit cu dragoste și ne este, pentru toți, de atâtea decenii, un adevărat părinte duhovnicesc.

Cu credință neclintită în purtarea de grija a lui Dumnezeu și cu nădejde în puterea Lui vindecătoare și mângâietoare, vă spun tuturor Hristos a înviat!”, a transmis astăzi preasfințitul Damaschin Dorneanul.

Îndemn la rugăciune pentru sănătatea arhiepiscopului Sucevei și Rădăuților ÎPS Pimen, confirmat cu noul coronavirus, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava