MOPAN Suceava

O viitoare reuniune specială a actorilor din îndrăgitul serial de televiziune ‚Friends’ va avea loc curând, însă în absența unui membru – Matthew Perry, care nu va putea apărea live alături de foștii săi colegi, potrivit contactmusic.com.

Miercuri, Robert Greenblatt, președintele NBC Entertainment, a anunțat că cele șase vedete, Matthew Perry, Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox, David Schwimmer și Matt LeBlanc, se vor reuni în cadrul unei apariții live pentru a-i aduce un tribut producătorului James Burrows.

În timp ce a făcut anunțul, Greenblatt a subliniat: „Sper că ca toți cei șase să fie în aceeași încăpere, în același timp, dar nu sunt sigur că va fi posibil, logic privind lucrurile.”

Joi, fanii care sperau la o reuniune completă, au fost dezamăgiți. Un reprezentant al actorului Mathhew Perry a declarat, potrivit ContactMusic: „Matthew nu va putea participa, pentru că se află în Londra, repetând pentru piesa sa, ‚The End of Longing’, care va avea premiera pe 2 februarie, la Playhouse Theatre. Producătorii NBC cunoșteau acest lucru când au făcut anunțul, ieri. Poate Matthew va scrie ceva pentru a aduce și el un tribut (producătorului James Burrows). Cu alte cuvinte, aceasta nu va fi reuniunea la care spera toată lumea.”

Episodul tribut urmează să fie difuzat pe 21 februarie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava