MOPAN Suceava

Ellie Goulding a dezvăluit că inelul ei cu diamant, de logodnă, este vechi de peste 100 de ani și că tatăl logodnicului ei, Caspar Jopling, l-a ales cu ceva timp înainte de a se logodi, notează contactmusic.com.

Autoarea hit-ului ‘On My Mind’ se pregătește să se căsătorească cu negustorul de artă Caspar Jopling, după ce s-a logodit cu acesta în luna august. Într-un interviu pentru The Sun, Ellie a spus: „Este un inel vintage. Are peste 100 de ani. Mi se pare foarte tare acest lucru. Ador că are istorie în spate.”

Vedeta în vârstă de 31 de ani a mai spus că a vorbit cu partenerul ei de viață despre căsătorie încă de la începutul relației lor, dar că cererea a luat-o prin surprindere. „Am vorbit despre mariaj, pentru că totul se întâmpla foarte repede și pentru că eram foarte îndrăgostiți și nu vroiam să petrecem nicio secundă separați. Dar despre cerere… nu, nu am avut nicio idee. Nu am nici cea mai mică idee, deși Caspar avea de ceva vreme inelul. Cred că pur și simplu am știut amândoi. Unii oameni ne atrăgeau atenția că nu suntem de foarte mult timp împreună. Dar noi am știut cam de la început.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava