Comenzi MOPAN Suceava

Aceasta informare este efectuata de catre DIRECTIA SILVICA SUCEAVA, cu sediul in mun. Suceava, str. 1 Mai nr. 6, ce intentioneaza sa solicite de la Administratia Bazinala de Apa SIRET – SGA Suceava (str. Universitatii nr. 48, Suceava), Aviz de Gospodarirea Apelor pentru realizarea urmatoarelor lucrarilor:
–    “Reparatii la podul de la hm 00+80 situat pe drumul forestier Ciotina (pod peste raul Bistrita)” si “Reparatii la podul dalat de acces la sediul ocolului situat pe drumul forestier Ciotina” – din cadrul Ocolului Silvic Iacobeni, localitatea Iacobeni, judetul Suceava.
–    “Punere in siguranta si reabilitare drum auto forestier Frumosu” si “Punere in siguranta si reabilitare drum auto forestier Dragosa” – din cadrul Ocolului Silvic Vama, localitatea Vama, judetul Suceava.
Aceasta solicitare de aviz este conforma cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificarile si completarile ulterioare.
Persoanele care doresc sa obtina informatii suplimentare cu privire la solicitarea Avizului de Gospodarirea Apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa mentionata.
Totodata persoanele care doresc sa transmita observatii, sugestii si recomandari se pot adresa solicitantului si la SGA Suceava dupa data de 29.04.2013.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Licitaţii şi anunţuri

Direcţia Silvică Suceava
DIRECŢIA SILVICĂ SUCEAVA
Suceava, B-dul 1 Mai nr. 6
Telefon: 0230 217 685 / Fax: 0230 521 783

SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava