Concert pascal
MOPAN Suceava

La ultima probã scrisã din cadrul examenului național de bacalaureat, sesiunea august – septembrie 2020, proba E).b) – Limba și literatua maternã, au participat 255 de candidați.

Au absentat 62 de candidați. Nu au existat cazuri în care temperatura celor prezenți sã depãșeascã valoarea maximã de 37.3̊ C și nici situații cu elevi aflați în izolare sau spitalizați/în carantinã. De asemenea, nu s-au înregistrat candidați eliminați.

Subiectele și baremele de corectare au fost publicate la ora 15:00, de cãtre Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație, pe site-ul de profil.

Echivalarea și recunoașterea competențelor lingvistice și digitale se vor derula în zilele de 28 și 31 august, respectiv 1 septembrie.

Afișarea primelor rezultate înregistrate la probele scrise va avea loc în data de 2 septembrie (pânã la ora 12:00) și va fi urmatã de etapa depunerii contestațiilor, în aceeași zi, în intervalul orar 14:00 – 20:00.

La fel ca în prima sesiune, rezultatele elevilor vor fi publicate prin anonimizarea numelui și a prenumelui, în conformitate cu prevederile specifice în vigoare (Regulamentul general privind protecția datelor – RGPD).

Contestațiile pot fi depuse atât în format fizic, cât și electronic. În acest caz, candidații completeazã, semneazã și depun/transmit electronic inclusiv o declarație-tip în care se menționeazã faptul cã au luat cunoștințã cã nota acordatã ca urmare a soluționãrii contestației poate modifica, dupã caz, nota inițialã, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnatã și de cãtre pãrinții/reprezentanții legali ai acestora.

Rezultatele finale, dupã soluționarea contestațiilor (3-4 septembrie), vor fi comunicate sâmbãtã, 5 septembrie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava