MOPAN Suceava

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași organizează în perioada 6-8 septembrie 2021, la facultățile și specializările unde au rămas locuri disponibile după admiterea din iulie, o nouă sesiune de înscrieri pentru studii de licență și master.

Candidații au posibilitatea de a se înscrie online, la adresa inscriere.uaic.ro, sau prin depunerea dosarului la sediul facultăților și filialelor UAIC.

În total, pentru studiile de licență vor fi scoase la concurs 1909 locuri: 1652 de locuri pentru candidații români (261 de locuri la buget, din care 35 de locuri la buget pentru absolvenții de licee situate în mediul rural, 8 locuri la buget pentru candidații etnici romi și 1391 de locuri la taxă) și 257 de locuri pentru candidații români de pretutindeni (241 de locuri la buget, dintre care 59 la Extensiunea Bălți, 50 de locuri la Extensiunea Chișinău și 16 locuri la taxă).

La Facultatea de Drept și Facultatea de Informatică nu se organizează admitere pentru studii de licență în septembrie, întrucât au fost ocupate toate locurile în sesiunea de admitere din iulie, iar Facultatea de Educație Fizică și Sport organizează admitere la studii de licență în sesiunea septembrie 2021 doar la specializarea Kinetoterapie şi Motricitate Specială de la Extensiunea Chişinău.

Pentru admiterea la studii de master, cele 15 facultăți din cadrul UAIC vor scoate la concurs 1923 de locuri: 1755 de locuri pentru candidații români (412 locuri la buget și 1343 locuri la taxă) și 168 de locuri pentru candidații români de pretutindeni (130 de locuri la buget, din care 21 de locuri la Extensiunea Bălți și 38 de locuri cu taxă).

Tot pentru studii de master, candidații se pot înscrie în perioada 6-10 septembrie 2021 pentru locurile rămase neocupate la specializările de master ce vor funcționa în cadrul Filialelor UAIC de la Botoșani și Focșani. Astfel, la Filiala Focșani mai sunt disponibile 25 locuri cu taxă la programul de studii universitare de master Matematici fundamentale pentru învățământ și 6 locuri cu taxă la programul de studii universitare de master Drept și ordine publică. La Filiala Botoșani a Universității, candidații se pot înscrie pentru cele 5 locuri la buget de la programul de master Retorica discursului științific, literar, jurnalistic, publicitar și electoral. Precizăm că toate programele de master pentru care se organizează admitere în sesiunea septembrie la cele două filiale sunt acreditate prin Hotărârea de Guvern numărul 906 din data de 19 august 2021.

De asemenea, în perioada 1-6 septembrie au loc înscrieri pentru studiile universitare de doctorat, pentru cele 155 de locuri la buget (76 de locuri cu bursă oferită de Ministerul Educației, respectiv 40 de locuri cu bursă asigurată de UAIC) și 119 locuri cu taxă.

Pentru o informare cât mai bună a candidaților, call center-ul Admitere UAIC 2021 va funcționa și în perioada 6-9 septembrie, în intervalul orar 9:00-19:00.

Condiţiile de admitere, lista completă a specializărilor şi alte informaţii privind admiterea din sesiunea septembrie 2021 la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași pot fi găsite pe site-ul:  admitere.uaic.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava