MOPAN Suceava

Bucovina Rădăuți a debutat cu o infrangere în noul sezon competițional al seriei I a Ligii a III-a. Formația rădăuțeană a fost învinsă în prima etapă, pe teren prorpiu, cu 3-1 de Știința Miroslava.

Gazdele au punctat primele, în minutul 20 Sabie marcând cu un șut la colțul lung după o pasă trimisă de Păsăilă. Oaspeții au replicat promt și au egalat prin Petrea care a valorificat o lovitură liberă de la marginea careului. Ieșenii au trecut în avantaj în minutul 42 atunci când Gheorghiu l-a invins pe goalkeeperul Butnariu cu o lovitura de cap. A fost 2-1 la pauză pentru cei de la Știința Miroslava și toată lumea aștepta revenirea gazdelor.

Din păcate, la doar câteva minute de la reluarea jocului același Petrea a înscris dintr-o nouă lovitură liberă și a tăiat practic elanul rădăuțenilor. Deși au încercat să revină, elevii antrenorului Daniel Stoica nu și-au mai creat ocazii bune de a marca și au pierdut cu 1-3 în fața grupării din Miroslava.

Bucovina Rădăuți: Butnariu – Stan, Alupei, Hrimiuc, C. Ciurlă, Zaremba, Păsăilă, Popa, Pamparău, Sabie, Popescu. Au mai intrat: Balici și Viu. Antrenor: Daniel Stoica.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava