• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Sâmbătă, 9 aprilie, pe stadionul „Unirea” din localitate, echipa de rugby seniori a CSM Suceava a primit vizita formaţiei constănţene CS Năvodari, meci contând în Cupa României. Elevii antrenaţi de Constantin Vlad s-au comportat remarcabil în teren, la sfârşitul primei reprize scorul fiind de 15-6. Pentru gazde au marcat Ioan Florea şi Andrei Varvaroi, eseuri, Marcel Creţuleac reușind o transformare și o lovitură de pedeapsă.

În partea a doua a jocului, superioritatea tehnică a liderului clasamentului grupei albastre din Cupa României, CS Năvodari, şi-a spus cuvântul, oaspeții câștigând în final 39-22. Reuşitele din repriza a doua a elevilor antrenaţi de Constantin Vlad au aparţinut lui Ştefan Ştefăroi, eseu şi aceluiaşi transformer, Marcel Creţulueac care a nimerit de fiecare dată buturile adversarilor. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava