Concert pascal
MOPAN Suceava

Armonia Falticeni a debutat cu o infrangere în play-off-ul Ligii I la fotbal feminin În prima etapa a turneului pentru promovarea în Super Ligă, fetele antrenate de Marcel Irimie şi Alin Rotariu, au cedat, cu scorul de 1-4, în fieful grupării Vasas Femina Odorhei. Gazdele şi-au asigurat victoria prin golurile marcate de Biro, Bartalis, Căldare, plus un autogol al Armoniei, reuşita de onoare a echipei oaspete fiind semnată de Teo Plăcintă, la jumătatea reprizei a doua.
Aceasta a fost cea de-a treia înfrângere stagională suferită de sucevence în faţa echipei din Odorhei, Vasas fiind singura echipă din seria de nord în faţa căreia, Armonia nu a reuşit să obţină puncte.
“A fost un meci în care nu am contat. Am redus pentru scurt timp din diferenţa pe tabela de marcaj, dar ne-au prins pe contraatac şi am luat alte două goluri pe final. Echipa din Odorhei se dovedeşte o piază rea pentru noi. Ne-a bătut pe unde ne-a prins”, a declarat  Marcel Irimie.
Armonia Fălticeni a început în formula: Boiciuc – Vasiliu, Coşuleanu, Crăciun, Mitruţ, Neda, Buturaş, I. Ungureanu, Plăcintă, Pădurean, Artenie. Antrenori: Marcel Irimie şi Alin Rotariu. Au mai intrat: Loghin, Drobota şi Nistor.
În cel de-al doilea meci din prima etapă a play-off-ului, Heniu Prundu Bârgăului a trecut pe teren propriu, scor 2-1, de FCM Viitorul Reghin. Armonia a început play-off-ul fără cea mai bună jucătoare din lot, Lidia Havristiuc transferându-se recent la prim-divizionara CS Navobi Iaşi. În etapa a doua din play-off, Armonia Fălticeni va evolua duminică, 11 mai, pe teren celor de la Viitorul Reghin.

Înfrângere pentru Armonia Fălticeni în primul meci din play-off, 7.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava