MOPAN Suceava

În etapa a III-a a Diviziei Naționale de rugby, CSM Suceava a evoluat pe terenul celor de la Stejarul Buzău. Partida a avut două reprize complet diferite, prima dominată clar de gazde și încheiată cu scorul de 36-3 în favoarea lor și cea de-a doua cu sucevenii la timonă, care s-a terminat cu 8-7 pentru ei.

La finalul celor 80 de minute de joc scorul meciului Stejarul Buzău – CSM Suceava a fost 43-11. Pentru suceveni au marcat Nichiforiuc, un eseu și Flutur și Sabin Crețu, câte o lovitură de pedeapsă.

”Am avut la partida cu Stejarul Buzău practic două echipe diferite pe teren. Cea din prima repriză a evoluat timorată și până s-a ”dezmeticit” era condusă cu 20-0.

La pauză i-am certat puțin, am apelat la mândria lor personală și lucrurile s-au schimbat. Am câștigat partea a doua a jocului cu 8-7, dar am pierdut meciul la un scor sever. Este adevărat că ne-au lipsit mulți jucători, Șt.Rusu, Lupei, Varvaroi, Pascari, Hamciuc, Crețuleac, iar Bursuc s-a accidentat în minutul 3.

Mi-aș fi dorit foarte mult un succes în această dată de 14 aprilie când s-au împlinit 50 de ani de la primul meci oficial de rugby al unei echipe sucevene în 1963 cu Poli Iași. Nu am reușit să facem față jocului cu Stejarul Buzău, dar promit că ne vom reveni în partidele următoare” a declarat antrenorul echipei de rugby CSM Suceava, Constantin Vlad.

Pentru formația suceveană în partida de la Buzău au jucat: Zup, Albu, Palamariu, Preutescu, Constantineanu, Țoloș, Coca, Nichiforiuc, Bursuc, Flutur, Iacobuță, Ștefancu, Ștefăroi, Oprea, S.Crețu. Au mai intrat pe parcurs: Scolobiuc, Brăteanu, Chițan, Macovei, Lucian Oanea și Caciur, ultimii doi debutanți.

Înfrângere pentru CSM Suceava în disputa cu Stejarul Buzău, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava