MOPAN Suceava

Anul trecut, inspectorii Registrului Auto Român au verificat, în trafic, la nivelul județului Suceava, 1.556 de vehicule, iar 56,62% dintre acestea aveau diferite neconformități tehnice sau legate de acte. Alte 6,17% dintre vehicule prezentau pericol iminent de accident.

Într-un comunicat remis de Biroul de Presă al RAR se mai arată că din totalul autovehiculelor oprite, în 4,38% din cazuri s-au constatat deficiențe din sfera poluării, 0,58% aveau probleme legate de identificare și 1,86% aveau ITP fals, expirat sau anulat. În 2020, în urma controalelor mixte derulate de Registrul Auto și Poliția Rutieră, în județul Suceava s-au aplicat 66 de amenzi și au fost retrase 445 de certificate de înmatriculare.

În comunicat se subliniază: „În situația în care una dintre măsurile luate a fost reținerea certificatului de înmatriculare, acesta poate fi redobîndit numai după efectuarea unei inspecții tehnice specifice la reprezentanțele RAR din țară. Rezultatele controalelor desfășurate în trafic NU reflectă starea generală a parcului auto din România, deoarece echipajele mixte RAR-Poliție opresc pentru verificare doar acele vehicule care sînt susceptibile de a prezenta defecțiuni”.

Îngrijorător. Aproape 60% dintre mașinile verificate în trafic de inspectorii RAR aveau diferite probleme iar alte 6,17% prezentau pericol iminent de accident, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava