Concert pascal
MOPAN Suceava

La nașterea fiecărui copil în municipiul Suceava urmează să fie plantat un arbore. Așa prevede un proiect de hotărâre de Consiliu Local inițat de primarul Ion Lungu și consilierul PNL Angela Zarojanu, proiect care va fi aprobat în ședința deliberativului de joi, 30 ianuarie.

Potrivit proiectului, odată cu certificatul de naștere copilul va primi și certificatul ”Primul arbore al vieții”. „Pe lângă importanța acordată unui eveniment notabil, miraculos, acela al nașterii unui copil, plantarea unui pom este un act ecologic care poate influența calitatea vieții generațiilor viitoare. Dacă la nivelul serviciului de stare civilă se înregistrează anual un număr de 1000 nou-născuți ai căror domiciliu a fost stabilit de către părinti în municipiul Suceava, prin anticipare, estimăm că în fiecare an s-ar planta un număr echivalent de puieți, fapt notabil, cu repercusiuni pozitive asupra calității mediului, sănătății cetățenilor și a aerului și a esteticii mediului urban”, se menționează în referatul semnat de tandemul Lungu -Zarojanu. În proiectul respectiv se mai arată că amenajarea de noi spații verzi, precum și reamenajarea celor existente reprezintă de asemenea un obiectiv de interes public major.

Inițiativă Lungu-Zarojanu: un arbore plantat la nașterea fiecărui copil în municipiul Suceava, 10.0 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava