• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, deputatul Alexandru Rădulescu, a anunțat că astăzi, a trecut de plenul Senatului inițiativa legislativă promovată de parlamentarii social democrați suceveni, privind dreptul de dobândire în proprietate pentru fiecare centru eparhial, mănăstire, schit, parohie și filie, a unei suprafețe de maxim 30 de hectare de pădure, din Fondul Forestier Național.

”Prin această inițiativă susținută de senatorul Ioan Stan în comisiile de specialitate și mai ales în cea juridică, care a întocmit raportul final, se creează posibilitatea ca din veniturile obținute să fie întreținut uriașul patrimoniu cultural și istoric, activitatea socială din căminele de vârstnici”

”Pentru Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, care a fost neîndreptățită prin apariția legilor 247/2005 și 261/2008, această inițiativă susținută de senatorul Ioan Stan în comisiile de specialitate și mai ales în cea juridică, care a întocmit raportul final, se creează posibilitatea ca din veniturile obținute să fie întreținut uriașul patrimoniu cultural și istoric, activitatea socială din căminele de vârstnici, din centrele pentru copii și din centrele de zi. Considerăm că acest demers este încă o dovadă a implicării reale a parlamentarilor PSD și ALDE în rezolvarea unor probleme ale județului Suceava, spre deosebire de preocupările colegilor din opoziție pentru proiectarea fantezistă a unor autostrăzi trans-carpatice, a măririi nerealiste a punctului de pensie sau a constituirii unor alianțe utopice, menite doar să înșele opinia publică”, a declarat Rădulescu.

Iniţiativa legsilativă vine în contextul în care Romsilva a dat în judecată lăcaşurile de cult aparţinînd Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor pentru a recupera cele 30 de hectare de pădure primite de către acestea în timpul Guvernului Năstase. Pădure au primit 550 de lăcaşuri de cult.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava