Concert pascal
MOPAN Suceava

Durere mare, oameni mulți, atmosferă apăsătoare și o ploaie măruntă, care se amestecă discret cu lacrimile celor prezenți. Mihai Constantinescu este condus pe ultimul drum azi, 31 octombrie, la Cimitirul Ghencea Militar din București, solistul fiind înmormântat cu onoruri militare. Cele două femei care i-au stat aproape în ultimele luni de viață, fosta și actala soție, sunt un monument de durere, notează click.ro.

Mihai Constantinescu a murit pe 29 octombrie, la vârsta de 73 de ani, după ce timp de aproape cinci luni a stat în comă la Spitalul Floreasca din București, în urma unui infarct. Azi, 31 octombrie, a fost condus pe ultimul drum, iar fanii, colegii de breaslă și prietenii au venit în număr mare să-și ia adio de la cel care ne-a marcat sonor copilăria cu superbele-i melodii «Iubiți și câinii vagabonzi», «Vitezomanul Gică» sau «O lume minunată», mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/inmormantare-mihai-constantinescu-ce-mesaj-de-iubire-i-scris-sotia-pe-coroana-de

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava