Concert pascal
MOPAN Suceava

Inna (35 de ani) a făcut senzație într-o ținută provocatoare, la un concert recent din Cairo! Artista noastră este pe val pe plan internațional, iar costumațiile ei scenice sunt extravagante și curajoase. Recent, frumoasa brunetă a pus pe jar inimile fanilor când a urcat pe scenă într-o salopetă mulată cu detalii transparente, ținută la care artista nu a purtat lenjerie intimă, notează click.ro.

Minionă și bine proporționată, superba brunetă originară din Mangalia, își alege mereu haine care să o avantajeze. Sâmbătă seară (11 decembrie), cântăreața a susținut un concert în Cairo, Egipt. Pentru acest spectacol, Inna a ales să poarte o ținută care să îi scoată în evidență silueta de invidiat. Salopeta mulată a părut ca pictată pe formele brunetei! Cu un decolteu amețitor și decupaje transparente care îți taie respirația, această salopetă poate fi încadrată, fără doar și poate, în topul celor mai sexy costumații purtate vreodată de Inna pe scenă.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/inna-a-facut-furori-in-egipt-a-purtat-o-tinuta-406267.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava