• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

INNA a lansat single-ul „BOP BOP”, o colaborare cu Eric Turner, artist și compozitor cunoscut în România datorită hitului „Written in the Stars” feat. Tinie Tempah, scrie click.ro. €œ”BOP BOP” are un sound diferit față de piesele cu care INNA și-a obișnuit fanii, este spectaculoasă și surprinzătoare, lucru confirmat de vedetele din România care au ascultat piesă în premieră în cadrul proiectului „First Listen with the Stars”, conform sursei citate.

Smiley, Horia Brenciu, Andreea Esca, Răzvan și Dani, Cabral, Andreea Raicu sunt doar câteva dintre numele care au acceptat provocarea INNEI.

Citește articolul complet pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/inna-impresionanta-noul-clip-cum-ajuns-pe-aceeasi-scena-cu-compozitorul-preferat-al

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava