MOPAN Suceava

Dupa două zile de concurs la Campionatele Naționale de Natație pentru copii de 10-11 ani, cei cinci înotători suceveni, toti de 11 ani, s-au întors acasă cu rezultate remarcabile. Maria Moscaliuc, Alexia și Amalia Burlacu, Ioan Verciuc și Andrei Andrian au urcat cu toții pe podiumul de premiere al competiției.

Maria Moscaliuc a fost performera delegației sucevene, ea reușind să cucerească titlul de campioană națională în proba de 50 liber. Sportiva pregătită de Cezar Moscaliuc a cucerit și medalia de argint în proba de ștafetă feminin cu Renovatio Sport Club în proba de 4×50 liber alături de Alexia Burlacu.

Sucevenii au obținut și două medalii de bronz în probele de ștafetă 4×50 mixt fete și 4×50 mixt băieti cu echipa Renovatio Sport Club prin Andrei Andrian și Ioan Verciuc, respectiv Amalia Burlacu și Maria Moscaliuc.

”Îi felicit pe sportivii noștri pentru efort și determinare și le doresc vacanță plăcută. Le mulțumesc încă o dată tuturor celor care ne-au sprijinit” a declarat profesorul Cezar Moscaliuc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava