MOPAN Suceava

La finele săptămânii viitoare, la București în bazinul complexului ”Lia Manoliu”, în aer liber, vor avea loc Campionatele Naționale de Înot pentru toate categoriile de vârstă. La competiție vor participa și trei sportive din Suceava, Maria Verciuc, Delia Ostafi și Oana Sauciuc. În mod cert delegația suceveană ar fi putut fi mai mare, însă regulile stabilite în perioada de pandemie sunt foarte complicate și greu de îndeplinit în acest moment.
”Sportivii noștri s-au antrenat și în aer liber și în alte locații în aer liber, dar își doresc să revină la baza lor de ani de zile. Nu se pot compara antrenamentele în aer liber cu cele din bazin, iar noul an școlar și modul lui de desfășurare este în anumite situații incompatibil și cu antrenamentele.
Va fi greu și pentru cele trei sportive ale noastre care au fost campioane în sezonul trecut și care aveau un țel și anumiți timpi să se motiveze și să treacă la un alt nivel. Sper să ne descurcăm și revenirea în competiție să fie de bun augur pentru că sportivii așteaptă demult” a declarat profesorul Cezar Moscaliuc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava