MOPAN Suceava

Nouă tineri înotatori suceveni au adus acasă 10 medalii (7 de aur, una de argint și două de bronz) și un nou record național de la Campionatele Naționale de Poliatlon cadeți care s-au desfășurat la Pitești la finele săptămânii trecute. Performerii delegației sucevene au fost Maria Verciuc, Daria Lucan și Teodor Plamădă, la categoria de 13 ani, Ioana Ursu, Oana Sauciuc, Ingrid Sofronea, Petriana Popovici, Delia Ostafi și Paul Panait, la categoria 12 ani.

Ștafeta de fete 13 ani de la ”Renovatio” cu Maria Verciuc și Daria Lucan în componență a obținut două medalii de aur în probele de 4×50 mixt și 4×50 liber, stabilind și un nou record național la 4×50 liber.
Și echipa de fete 12 ani a CSS-LPS Suceava în componența: Ioana Ursu, Oana Sauciuc, Ingrid Sofronea și Petriana Popovici a obținut două medalii de aur în probele de ștafetă 4×50 liber și 4×50 mixt, fiind foarte aproape de recordurile naționale în ambele probe (câteva zecimi de secundă).

Maria Verciuc și-a mai trecut în palmares două medalii de aur la 100 și 200 liber, o medalie de argint la 100 bras și un bronz la 200 mixt.

Ioana Ursu a obținut aurul la 100 spate și bronz la 100 fluture, iar Ingrid Sofronea a fost a VI-a la 100 bras, colega ei Oana Sauciuc clasându-se pe locul VII la 100 bras și 100 spate, în timpc ce Delia Ostafi a fost a IX-a la 200 liber și a 10-a la 100 bras și 200 mixt. Petriana Popovici s-a situat pe locul 16 la 100 bras.

”Sunt încântat de fiecare record personal doborât și doresc să-i felicit pentru performanță obținută și pentru tăria de care au dat dovadă zilnic la antrenamente. De aceea aș dori să le mulțumesc celor care ne sunt alături și care ne sprijină mereu, conducerea Școlii Gimnaziale nr. 3 Suceava și conducerii LPS-CSS, domnului Cătălin Bunduc și Victoria 21 Gym care au grijă de pregătirea fizică, doamnei psiholog sportiv Irina Bodnariu și doamnei antrenor Daniela Burac” a declarat profesorul Cezar Moscaliuc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava