Muzeul Bucovinei

La sfârșitul săptămânii trecute la București s-a desfășurat cea de-a treia ediției a competiției de natație Cupa ”Andrei Nicolescu”. La întreceri au luat startul peste 450 de sportivi din trei țări, Bulgaria, Republica Moldova și România, atrași de premiile puse în joc. Suceava a fost reprezentată de 13 sportivi, Maria Verciuc 14 ani, Paul Panait, Ioana Ursu, Delia Ostafi, Oana Sauciuc, Ingrid Sofronea și Petriana Popovici de 13 ani, Ștefan Trocin și Paula Boleacu de 12 ani și Maria Moscaliuc, Amalia și Alexia Burlacu și Andrian Andrei de 11 ani.

Toți sportivii suceveni au avut o comportare remarcabilă reușind să-și îmbunătățească recordurile personale.

Rezultate înregistrate de sportivii suceveni:
Delia Ostafi a obținut medalia de bronz la 100 metri bras
Ioana Ursu a obținut medalie de argint la 50 metri fluture
Paula Boleacu a contabilizat trei medalii de argint la metri 100 bras și la 50 și 100 metri fluture
Maria Moscaliuc a obținut o medalie de aur la 50 metri liber, o medalie de argint la 100 metri liber și una medalie de bronz la 50 metri fluture
Maria Verciuc a obținut trei medalii de aur la 50 și 100 metri bras si 50 liber și o medalie de bronz la 100 metri liber, ea fiind desemnată cea mai bună sportiva la categoria ei de vârstă. Toți ceilalți sportivi s-au clasat pe locurile 4 sau 5.

”Mă bucură modul în care s-au comportat sportivii noștri și vreau le mulțumim din nou celor care ne sprijină și ne sunt alături întotdeauna, conducerea Școlii Gimnaziale nr. 3 și a LPS CSS Suceava, profesoarei Dana Burac, domnlui Cătălin Bunduc și Victoria 21 Gym” a declarat antrenorul Cezar Moscaliuc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava