MOPAN Suceava

Toate jucătorilor sportive au alternative în perioada de rămânere la domiciliu. Chiar dacă cei care folosesc mingile, și apoi hârtiile igienice, mai sparg prin casă vase și oglinzi, se ”răcoresc”, ei sunt în comparație cu care au un mediu mai complicat de concurs, cum e apa.

Canotorii și colegii lor mai pot să tragă, oarecum, barca pe uscat, însă înotătorii, nu pot să se desfășoare decât într-o piscină, doar în cadrul unei proprietăți sau în cadă.

”Sportivii noștri au ajuns în aceste moment să se zbată ca peștele pe uscat. Este acum perioada pentru exerciții fizice și de anduranță în lipsa bazinului cu apă.
Vă dați seama că nu se poate înota în cadă sau pe pârâu și că lucrurile sunt absolut complicat de realizat. Este o perioadă dificlă pe care sportivii noștri au înțeles-o, urmăresc și ei indicațiile noastre pe care le punem la dispoziție în fiecare zi și pe net, își fac o idee cum se pregătesc marii campioni la natație în lipsa mediului esențial, apa” a declarat antrenorul înotătorilor de la CSS-LPS Suceava, Cezar Moscaliuc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava