MOPAN Suceava

E-commerce-ul românesc adoptă tot mai mulți comercianți, fapt care determina o creștere la nivelul calității produselor și a serviciilor. În 2018 numărul comercianților a depășit pragul de 15.000 potrivit GPeC, foarte puțini fiind unicii distribuitori din România pentru produse.

În opinia directorului FamShop, competiția pentru cei care vând produse comune devine din ce în ce mai importantă și orice pas greșit poate duce la eliminare. De asemenea, specialistul afirmă că o greșeală majoră a comercianților este ignorarea prețurilor concurenței, mai mic în multe cazuri, ce duce la scăderea vânzărilor și pierderea cotei de piață.

Această lupta a prețurilor devine tot mai des întâlnită în comerțul online, iar de curând comercianții online din România beneficiază de modulul Colector Preț, dezvoltat de integratorul FamShop, modul construit după principiile inteligenței artificiale, în care este implementat un algoritm matematic de sugestie a prețului bazându-se pe istoricul prețurilor concurenței.

“E-commerce-ul actual a depășit de mulți ani bătălia produselor, nu acestea reprezintă indicatorii în jurul cărora se concentrează comercianții. La ora actual, avem module tot mai sofisticate care sugerează comercianților care sunt produsele cele mai vândute în online, cele mai căutate în motoare de căutare, cele mai evaluate, cu cele mai multe recenzii positive sau negative etc. Nivelul la care s-a ajuns este bătălia datelor privind concurența prețurilor, iar dezvoltatorii noștri au reușit să construiască un modul foarte complex de monitorizare a prețurilor, care îi ajută pe comercianți să fie mereu cu un pas în față concurenței și să aibă prețul mai bun”, declară Florin Măcău, creatorul FamShop.

Monitorizarea vine la pachet și cu actualizarea automată a prețurilor în propriul magazin online cu un anumit prag sub cel al concurenței astfel încât comerciantul să își păstreze profit și să preia din cota de piață. Modulul de monitorizare a prețurilor este folosit deja în domenii precum horeca, haine, agricultură, aria lui de utilitate fiind în orice zonă unde există produse comune. Mai multe detalii – https://famshop.ro/colectorpret/.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava