Concert pascal
MOPAN Suceava

Ministerul Culturii organizează luni, 31 mai, ora 11:00, o sesiune online de informare, privind posibilitatea de eșalonare la plată simplificată, reglementată de OUG 181/2020 cu modificările și completările ulterioare, pentru PFA-uri și pentru cei care obțin venituri din dreptul de autor și drepturi conexe. De asemenea, sesiunea este dedicată beneficiarilor care au obținut indemnizații aferente Ordonanței de Urgență nr.30/2020 cu completările ulterioare din aceste categorii.

Întâlnirea va avea ca invitați reprezentanți ai Agenției Naționale de Administrație Fiscală, care vor deschide sesiunea de informare cu o prezentare de 30 de minute.

Sesiunea de informare va dura cel mult două ore, fiind încheiată de una de întrebări și răspunsuri pentru a clarifica toate nelămuririle participanților referitoare la eșalonarea la plată. Cei care doresc să se înscrie la întâlnire sunt rugați să completeze următorul Formular Google, urmând ca vineri, 28 mai, să primească link-ul de conectare pentru platforma Google Meets : https://forms.gle/QH6MeASUoHXTqXmTA

Această sesiune de informare vizează exclusiv procedura eșalonării la plată simplificată.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava