Concert pascal
MOPAN Suceava

Susținător și promotor al cercetării în domeniul gerontologiei, Senatul Științific aduce, din nou, la aceeași masă, medici și specialiști de top, pentru a dezbate cele mai noi teorii privind îmbătrânirea activă.

Poate fi încetinită îmbătrânirea creierului? O viață activă, la o vârstă înaintată, ne ajută să trăim mai mult, într-o stare de sănătate mai bună?

Vom încerca să aflăm cele mai bune răspunsuri, la ediția a treia a conferinței cu tema: ”Îmbătrânirea activă și intervențiile în încetinirea declinului cognitiv”, care va avea loc online, miercuri 14 decembrie, ora 12:00. 

”În cadrul acestei noi ediții vom încerca să aflăm care sunt ultimele rezultate științifice legate de încetinirea declinului cognitiv. Speakerii prezenți la conferință vor vorbi despre strategiile privind îmbătrânirea activă, dar și despre mecanismele îmbătrânirii creierului și dacă putem interveni în acest proces”, a declarat Lăcrămioară Frăsineanu, Manager de Proiect, Senatul Științific.

Conferința este organizată în parteneriat cu Societatea Română de Medicina Stilului de Viață. Pentru înscrieri accesați link-ul de mai jos sau vizitați site-ul senatulstiintific.ro.

Register Now:

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava