MOPAN Suceava

ECOTIC, în parteneriat cu Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, invită publicul larg să nominalizeze în Gala Premiilor pentru un Mediu Curat  proiecte dedicate protecției mediului și personalități active în acest domeniu.

De asemenea, cei care dezvoltă astfel de inițiative sunt asteptati să le înscrie pe platforma dedicată competiției www.premiilepentrumediucurat.ro.

Concursul Gala Premiilor pentru un Mediu Curat își propune să identifice și să promoveze bunele practici din domeniul protecției mediului și, respectiv, CSR și să încurajeze astfel de inițiative implementate de instituții publice, de învățământ, companii și ONG-uri.

ECOTIC acordă anul acesta o atenție specială reprezentanților media care se implică în promovarea acțiunilor cu impact asupra mediului, precum și în conștientizarea publicului larg.

Categoriile de premii de anul acesta sunt:

  • PROIECTEDE MEDIU (3 câștigători)
  • PERSONALITATEA DE MEDIU A ANULUI (1 câștigător)
  • PREMIUL SPECIAL dedicat JURNALIȘTILOR(1 câștigător).

Fiecare dintre noi ne putem implica în această ediție a Galei Premiilor pentru un Mediu Curat, prin:

  • simpla NOMINALIZARE,care poate fi făcută de orice persoana, astfel contribuind la identificarea proiectelor de mediu sau a personalitățilorimplicate în acest domeniu;
  • ÎNSCRIEREAproiectelor de mediu de către cei care le-au dezvoltat, a personalităților de mediu și a jurnaliștilor în nume propriu.

Criteriile și detaliile concursului sunt disponibile în regulamentul campaniei de pe platforma online dedicată – www.premiilepentrumediucurat.ro.

Jurizarea va fi în luna decembrie 2021, urmând cadecernarea premiilor să aibă loc pe 15 decembrie 2021în cadrul unui eveniment online, ceva fi transmis LIVE pe platforma Hotnews, precum și pe pagina de Facebook Organizația ECOTIC.

Ediția a XIII a Galei Premiilor pentru un Mediu Curat este susținută de: Ministerul Mediului, Apelor și Padurilor,Asociația Municipiilor din România (AMR), Info Cons, Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România, APDETIC, Radio Eco Natura, Radio România Cultural, RFI România, Cărturești și Hotnews.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava