Concert pascal
MOPAN Suceava

În data de 08 octombrie 2022, inspectorii vamali din cadrul Biroului Echipe Mobile – Direcţia Regională Vamală Bucureşti au efectuat o acţiune de control în trafic ce a vizat combaterea traficului cu produse contrafăcute și de mărfuri nedeclarate la intrarea în comunitate.

Cu ocazia controlului vamal asupra călătorilor și a bunurilor aflate în două autocare de transport persoane care circulau pe relația Turcia – Romania, au fost descoperite şi reţinute în vederea confiscării 263 buc. parfumuri, 1.175 buc. articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și marochinărie, 4.980 buc. țigarete și 214 buc. diverse mărfuri, în valoare totală estimată de aproximativ 20.000 euro.

Bunurile în cauză, fără documente de proveniență, dintre care o parte susceptibile de a aduce atingere unor drepturi de proprietate intelectuala și destinate comercializării ilicite, erau inscripţionate cu numele unor mărci de prestigiu – DIOR, GUESS, GUCCI, NIKE, VERSACE, TOM FORD, PACO RABANNE, MOSCHINO, HUGO BOSS, etc, iar țigaretele erau fără timbre fiscale.

Pentru bunurile reţinute urmează a se sesiza reprezentanţii titularilor de marcă în vederea expertizării bunurilor, precum și organele de cercetare penală în vederea luării măsurilor ce se impun.

Inspectorii vamali din cadrul Biroului Echipe Mobile - Direcția Regională Vamală București au reținut în vederea confiscării articole în valoare estimată de aprox.20.000 euro, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava