Comenzi MOPAN Suceava

În data de 26.09.2022 inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanţa, ca urmare a controlului fizic efectuat asupra mărfurilor aflate într-un container sosit din China, pentru o societate comercială cu sediul în Republica  Moldova, au reţinut un număr de 162 mașinuțe electrice pentru copii, susceptibile a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală asupra mărcilor „BMW“, „Mercedes”, „Range Rover”, „Lexus(Toyota)” și „Can-Am(Bombardier)”.

Valoarea mărfurilor  dacă ar fi fost comercializate la valoarea bunurilor originale este de aproximativ 277.134 lei.

Conform prevederilor Regulamentului European nr. 608/2013 si Legii nr.344/2005 privind unele măsuri pentru asigurarea respectării drepturilor de proprietate intelectuală în cadrul operaţiunilor de vămuire, autoritatea vamală a reţinut bunurile susceptibile a fi contrafăcute, în vederea trimiterii spre expertizare,  la finalizarea cazului urmând a fi dispuse masurile legale ce se impun.

Inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanţa au reţinut un număr de 162 mașinuțe electrice în valoare de 277.134 lei, 9.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.5/10 (2 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava