Echipele mobile de control formate din inspectori vamali din cadrul Direcției Regionale Vamale București, împreună cu echipele canine, au efectuat în luna decembrie, acțiuni de supraveghere și control vamal/fiscal în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu pe căile de comunicații care fac accesul pe sensul de intrare în România și au aplicat amenzi în cuantum de 90.000 de lei.

Au fost controlate un număr de 391 mijloace de transport dintre care 98 autocare cu persoane care circulau pe ruta Turcia – România.

Cu sprijinul echipelor canine au fost identificate și predate organelor competente un număr de 2.207 buc. mărfuri nedeclarate, 111.050 buc. țigarete diferite mărci, 626 buc. articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii diverse mărci, susceptibile de a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală, 2.714 bucăți parfumuri diverse mărci, și 298 bucăți materiale pirotehnice pentru care au fost întocmite dosare de cercetare penală.

În continuare inspectorii vamali vor efectua acțiuni de control și supraveghere, coordonate de la nivel central, având ca obiective principale prevenirea și combaterea contrabandei cu produse din tutun, combaterea traficului ilicit de droguri și produse cu regim special, supravegherea și controlul vamal cu privire la derularea operațiunilor comerciale, inclusiv în ceea ce privește plasarea mărfurilor aflate în colete și bagaje neînsoțite sub regim vamal de tranzit la intrarea pe teritoriul României.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava