Concert pascal
MOPAN Suceava

Un judecător din Statele Unite ale Americii a decis ca producătorul de film, Harvey Weinstei, să plătească despăgubiri care se ridică la suma de 17 milioane de dolari femeilor pe care le-a hărțuit și abuzat sexual, notează click.ro.

Harvey Weinstein, în vârstă de 68 de ani, a fost găsit vinonvat și condamnat anul trecut la 23 de ani de închisoare pentru viol și agresiune sexuală. Mai multe personalități de la Hollywood au vorbit despre modul nepotrivit în care Harvey se comporta cu actrițele care treceau pragul platourilor de filmare. Printre femeile care au reclamat atitudinea lui Harvey Weinstein s-au numărat și actrițele Angelina Jolie și Gwyneth Paltrow.

Instanța l-a condamnat la 23 de ani de închisoare, iar luni, un judecător din Statele Unite ale Americii a decis ca priducătorul de film să plătească daune de 17 milioane de dolari femeilor pe care le-a abuzat de-a lungul șederii sale la Hollywood. Suma va fi împrărțită între 50 de femei care l-au acuzat public pe Weinstein, mai notează sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/instanta-decis-harvey-weinstein-va-plati-despagubiri-de-17-milioane-de-dolari

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava