MOPAN Suceava

Tribunalul Suceava a decis astăzi că PSD poate să candideze pentru Consiliul Local Suceava. Magistraţii de la Tribunal au judecat astăzi recursul depus de PSD la decizia Tribunalului de a anula lista de candidaţi depusă de PSD pentru Consiliul Local. Astfel, judecătorii au anulat hotărârea Judecătoriei Suceava, care respingere a listei de candidaţi depusă de PSD pentru Consiliul Local Suceava.

La recursul de la Tribunal, magistraţii le-au dat câştig de cauză social democraţilor, şi au respins şi contestaţia depusă cu privire la modul de întocmire a listelor de candidaţi. În aceste condiţii PSD va avea candidaţi şi pentru Consiliul Local Suceava.

Reamintim că în cursul zilei de joi, Judecătoria Suceava a luat decizia de anulare a acestei liste a decis că nu mai puţin de 872 de susţinători care au semnat listele nu au făcut acest lucru în mod corect, respectiv nu îndeplinesc cerinţele legale. PSD depusese o listă cu 1.440 de susţinători, numărul minim cerut pentru susţinerea candidaturilor fiind de 976 de semnături. Cum 872 de semnături au fost anulate de instanţă, teoretic PSD nu mai avea numărul de susţinători minim pentru lista de candidaţi la Consiliul Local Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava