Concert pascal
MOPAN Suceava

Instanțele sucevene au dispus plasarea în arest la domiciliu pe o perioada de 30 de zile a fostului vicepreședinte al Consiliului Județean Suceava, Cristinel Crețu. Decizia a fost luată astăzi de Tribunalul Suceava, fiind pentru a treia oară când această instanță ia o astfel de hotărâre. Pe durata măsurii arestului la domiciliu Cristinel Crețu nu trebuie să părăsească imobilul în care locuieşte fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza, trebuie să se prezinte în faţa judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată, în funcţie de stadiul în care se află cauza, ori de câte ori este chemat și nu trebuie să se apropie şi să nu comunice, pe nicio cale, direct sau indirect, cu martorii din dosar. Decizia Tribunalului Suceava nu este definitivă, putând fi contestată în 48 de ore.

Reamintim că fostul vicepreședinte al CJ Suceava, Cristinel Crețu, a fost arestat la începutul lunii aprilie în urma unui flagrant.

Procurorii DNA spun că Silviu-Cristinel Crețu, vicepreședinte al Consiliului Județean Suceava, ar fi acceptat și primit în decembrie 2020 o primă tranșă de 40.000 euro de la administratorul unei societăți comerciale. Este vorba despre administratorul „Autotehnorom”, Vasile Rîpan. Potrivit DNA, în perioada 16 – 29 martie 2022, Cristinel Crețu i-ar fi cerut aceluiași om de afaceri încă 40.000 de euro. Pe 4 aprilie, procurorii DNA Cluj i-au făcut flagrant în timp ce primea cei 40.000 de euro mită, chiar în sediul Consiliului Județean Suceava.

Instanțele sucevene au dispus plasarea în arest la domiciliu a fostului vicepreședinte al CJ Suceava, Cristinel Crețu, 6.0 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (3 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava