• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Mai multe instituții sucevene vor monitoriza activitățile din perioada 18 decembrie-8 ianuarie, în domeniile siguranței alimentare, ordinii publice și siguranței populației. Așa s-a stabilit în reuniunea de astăzi a Colegiului Prefectural. Din comisii vor face parte reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică, Direcției Sanitar Veterinare, Comisariatului pentru Protecția Consumatorilor, Inspectoratului de Poliție, Inspectoratului de Jandarmi și ISU. Pe durata monitorizării, în fiecare zi de vineri, Instituției Prefectului îi vor fi aduse la cunoștință, în scris, deficiențele constatate și măsurile luate pentru remedierea acestora. Prefectura va fi informată imediat în cazul înregistrării unor situații deosebite. Hotărîrea Colegiului Prefectural are în vedere specificul turistic al județului Suceava. Anual, pe raza județului se organizează manifestări religioase, culturale și artistice pentru marcarea sărbătorilor de iarnă, și se înregistrează o creștere a comerțului cu produse de origine animală și cu alte produse perisabile.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava