• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Pînă-n decembrie, Institutul pentru Parteneriat Social Bucovina derulează proiectul „Cooperare și Expertiză pentru Prevenirea prin Educație a Traficului de Persoane”, cofinanțat de Consiliul Județean Suceava. Proiectul este pus în aplicare alături de Centrul Regional Împotriva Traficului de Persoane Suceava și are ca obiectiv general, creșterea gradului de cooperare cu specialiștii din domeniul prevenirii și combaterii traficului de persoane la nivel județean și regional în vederea eficientizării eforturilor de luptă pentru diminuarea traficului de persoane. Printre altele, proiectul prevede instruirea online a 50 de cadre didactice sucevene cu privire la utilizarea metodelor de prevenire și combatere a fenomenului de trafic de persoane prin intermediul platformei Moodle, crearea unei rețele de suport pentru victimele traficului de persoane identificate în zona de Nord și Nord-Est, și organizarea unor activități extracurriculare cu rol de informare și conștientizare pentru 1.500 de elevi din școlile din județul Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava