MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, a avut marți, 27 februarie, o întâlnire la Muzeul Bucovinei, cu directorii instituțiilor muzeale din județele implicate în Programul Ștefanian.  ”Am convenit asupra câtorva aspecte de ordin practic, organizatoric și anume stabilirea și marcarea de trasee turistice Drumurile lui Ștefan, care vor duce către ctitoriile ștefaniene, adoptarea unui logo, întocmirea unui calendar de evenimente care să marcheze epoca ștefaniană, solicitarea unei întâlniri cu reprezentanții Ministerului Turismului și Ministerului Transporturilor în vederea identificării de soluții pentru amplasarea de indicatoare, hărți și marcaje în zona drumurilor naționale și județene. Urmează să avem o discuție și cu partenerii noștri externi din Republica Moldova și Ucraina implicați în proiect”, a declarat Flutur.

Consiliul Județean Suceava organizează a II-a ediție a proiectului Programul Ștefanian, prin care își propune punerea în valoare a patrimoniului cultural istoric constituit în perioada domniei voievodului Ștefan cel Mare și dezvoltarea turismului. Din acest proiect fac parte județele Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Bacău, Vaslui, Bistrița-Năsăud și Alba, precum și localitățile cu monumente ștefaniene din Republica Moldova și Ucraina.  Programul proiectului cultural începe pe 24 iunie, la Suceava și se încheie pe 2 iulie, la Putna.

Întâlnire cu șefii muzeelor din Moldova și județul Alba implicate în Programul Ștefanian, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava