MOPAN Suceava

Stadionul „Unirea” din Suceava a găzduit la mijlocul acestei săptămâni o întâlnire de suflet a trei generaţii de rugbişti adevăraţi în familia Conache. Staroste a fost „veteranul” Vasile Conache, extrema echipei de aur a CSM Suceava din anii 80, alături de el fiind fii săi, Tiberiu Conache, mijlocaşul la deschidere a recent medaliatei cu bronz în Superliga CEC Bank CSM Bucureşti şi mezinul Alin Conache, care deja se anunţă a fi mai talentat ca fratele său mai mare. De la această întâlnire familială a lipsit fratele mijlociu, Gabriel Conache, fundaşul campioanei României, Timişoara Saracens.
La reunirea familiei Conache a fost prezentă conducerea Clubului Sportiv Municipal Suceava reprezentată de directorii Vasilică Băiţan şi Valerică Gherasim, dar şi nume de legendă în rugbiul sucevean ca Petru Panait, Dumitru Livadaru şi Constantin Vlad. Acest inedit eveniment a cuprins şi un meci demonstrativ de juniori, dar şi un alt „meci”, tot demonstrativ, în care tinerii rugbişti suceveni au văzut cum este preparat un porc la ceaun.
„Mă bucur de fiecare dată când revin acasă şi mă întâlnescu cu tata şi fraţii mei. Pentru mine a fost un an bun, deşi au fost ceva probleme financiare la clubului meu CSM Bucureşti, pentru că am cucerit medalia de bronz în Superligă după ce am învins Steaua Bucureşti. Am avut şansa să plec peste hotare, însă am avut ghinion. Vreau să mai joc trei ani şi apoi să mă las şi să mă dedic antrenoratului. Sunt profesor de sport cu specializarea rugby şi atletism şi am şi carnet de antrenor.
Este o plăcere de fiecare dată când se întâlneşte toată familia Conache şi facem glume între noi, cea mai bună fiind aceea în care şi eu şi Gabi ne dăm mai vitezişti ca tatăl nostru. Tot ce a învăţat el şi noi vrem să-i transmitem lui „Prâslea” Conache, fratele nostru Alin, care se anunţă a fi mult mai talentat şi mai combativ ca noi” a declarat Tiberiu Conache.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava