Concert pascal
MOPAN Suceava

Joi, 28 februarie 2013, Florin Sinescu prefectul judeţului Suceava s-a întâlnit cu o delegaţie formată din ofiţeri ai Departamentului Ministerului Afacerilor Interne al Ucrainei din regiunea Cernăuţi. Din delegaţie au făcut parte: Oleksandr Demydov – şeful Departamentului MAI al Ucrainei în regiunea Cernăuţi, Roman Loshenco – şef adjunct al Departamentului MAI al Ucrainei în regiunea Cernăuţi, Oleg Popov – şef adjunct al Departamentului MAI al Ucrainei în regiunea Cernăuţi, Miykhailo – şef Direcţiei de combatere a criminalităţii organizate din cadrul Departamentului MAI al Ucrainei în regiunea Cernăuţi şi Ivan Zaitsev, asistent în cadrul Departamentului MAI al Ucrainei în regiunea Cernăuţi.

Florin Sinescu a făcut o trecere în revistă a relaţiilor de colaborare existente între judeţul Suceava şi regiunea Cernăuţi şi demersurile făcute de cele două părţi pentru deschiderea a două noi puncte de frontieră la Vicovu de Sus şi la Ulma.
“În mod evident există mai multe lucruri care ne unesc decât cele care ne despart. Avem o mare deschidere pentru a extinde aceste relaţii de colaborare şi apreciez iniţiativa dumneavoastră de a ne întâlni în această formulă, pe linia Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava. Sunt segmente pe care trebuie să acţionăm împreună pentru a avea un climat de siguranţă şi ordine publică.

Îmi exprim convingerea că doar prin colaborare, prin schimb de informaţii la acelaşi nivel de structură putem combate fenomenul infracţional. Nu trebuie să neglijăm colaborarea şi pe linia situaţiilor de urgenţă şi a jandarmeriei”, a precizat prefectul judeţului Suceava.

Şeful delegaţiei ucrainene, colonel Oleksandr Demydov, şi-a exprimat convingerea că discuţiile care vor avea loc la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava vor deschide calea spre o strânsă colaborare pentru combaterea infracţionalităţii. “Deşi legislaţia este puţin diferită, pentru că România este în Uniunea Europeană, trebuie să facem totul ca schimbul de informaţii să fie operativ şi în timp real”, a subliniat şeful Departamentului MAI al Ucrainei în regiunea Cernăuţi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava