• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
 • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Senatorul PSD din Colegiul nr. 1, Neculai Bereanu, a organizat o întâlnire pe tema accesării fondurilor europene, la care au participat câteva zeci de primari şi fermieri din judeţ. La întâlnire au fost prezenți și directorul general coordonator al organismului intermediar de coordonare al APIA, Vasile Carnariu, precum şi directorul general adjunct al Agenţiei de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit, Nicolae Popa.

În discursul său, senatorul PSD a precizat că a organizat această întâlnire deoarece a constatat că atât primarii, cât şi fermierii suceveni sunt interesaţi să afle care sunt fondurile europene care pot fi accesate până la sfârşitul anului, dar în special ce fonduri for fi disponibile în următorul exerciţiu financiar 2014 – 2020.

„Din acest motiv mi-am permis să-i invit la această discuţie specialişti din cadrul Ministerului Agriculturii, pentru a fi informaţi direct de la sursă ce fonduri europene veţi putea accesa. Şi ţinând cont şi de anul acesta destul de greu din punct de vedere economic, de bugetul existent, cred că trebuie să fim receptivi la orice informaţie cu privire la posibilitatea accesării de fonduri europene, să vedem ce putem să face până la sfârşitul anului, dar în special începând cu anul 2014”, a subliniat Bereanu. El a făcut un apel special în acest sens către primării din localităţile de munte a judeţului, precizând că îşi doreşte „să dezvoltăm împreună această zonă a judeţului”.

Neculai Bereanu i-a îndemnat pe primari, dar şi pe fermierii suceveni să pregătească proiecte pentru a putea accesa fondurile care vor fi disponibile în exerciţiul financiar 2014 – 2020.

Întâlnire pe tema fondurilor europene organizată de senatorul PSD Neculai Bereanu, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Politic
 • http://SiteWeb... XXL

  ce fata de bou are … nici nu si-a achitat datoriile inca

  • http://- klik

   xxl dupa num asa este xxl e un bou ..un bou mare dar te fute grija de datoriile lui ….vina cu argumente …vorbe,,vorbe si noroi cu asta va hraniti…..

 • http://SiteWeb... sucevean

  asta nu are nicio treaba cu politica.Abia deschide gura.A ajuns in Parlament ptr ca noi romanii votam ca fraierii

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava