Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a avut luni, întâlniri la București cu mai mulți miniștri în vederea alocării de sume prin bugetul pe 2021 pentru finanțarea unor  investiții importante pentru județ. Una dintre întâlniri a fost la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației cu ministrul Cseke Attila. ”Am depus din nou documentația de solicitare și susținere a construirii Spitalului de Copii și a unui Spital de Boli Infecțioase la Suceava, precum și a unui pasaj subteran care să lege pavilioanele Spitalului Vechi de Spitalul Nou. Reamintim că pentru construirea celor două noi spitale am depus documentația la Compania Națională de Investiții (CNI) pe parcursul anului trecut”, a spus Flutur.

”Am depus din nou documentația de solicitare și susținere a construirii Spitalului de Copii și a unui Spital de Boli Infecțioase la Suceava, precum și a unui pasaj subteran care să lege pavilioanele Spitalului Vechi de Spitalul Nou”

El a adăugat că s-a discutat și cu privire la memorandumul pentru Tabăra de la Bucșoaia. De precizat că Ministrul Tineretului și Sportului a preluat de la orașul Frasin terenul și construcțiile vechi și a depus deja un proiect pentru construcția de noi pavilioane, modernizarea celor vechi și realizarea unei baze sportive. ”Tot aici am readus în atenție necesitatea realizării Sălii Polivalente din municipiul Suceava, o investiție de care sucevenii au foarte mare nevoie, dar care a tot fost amânată”, a precizat șeful administrației județene.

”Am propus și mi-am arătat disponibilitatea pentru înființarea și derularea unui program pentru împădurirea terenurilor degradate, care ar putea să se desfășoare în cadrul unui parteneriat al Consiliului Județean Suceava cu primăriile din județ”

O altă întâlnire s-a consumat  la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor cu ministrul Barna Tanczos. ”Am propus și mi-am arătat disponibilitatea pentru înființarea și derularea unui program pentru împădurirea terenurilor degradate, care ar putea să se desfășoare în cadrul unui parteneriat al Consiliului Județean Suceava cu primăriile din județul Suceava care au astfel de terenuri. Am aici în vedere modelul unui proiect similar pe care noi l-am desfășurat în județul Suceava în perioada 2008-2012 când am reușit să împădurim câteva sute de hectare de terenuri degradate”, a  afirmat Gheorghe Flutur.

Întâlniri cruciale ale lui Flutur la București pentru finanțarea prin bugetul pe 2021 a unor mari investiții în județ, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava