MOPAN Suceava

Pentru toți cei cuminți, mici sau mari, în tolba Moșului de la Iulius Mall se găsesc nenumărate evenimente care să îi conducă în atmosfera de sărbătoare. Târguri de unde pot alege cadouri speciale, întâlniri cu simpaticul bătrânel, concurs de colinde, ateliere de creație și lecții de dans sunt propunerile pentru bucovineni, indiferent de vârstă.

De vineri până duminică, în perioada 18 – 20 decembrie 2015, etajul Iulius Mall Suceava găzduiește Târgul Handmade. Expozanții vor prezenta cele mai inspirate sugestii de cadouri, venind în întâmpinarea clienților care vor să pună cadouri unicat sub brad. Vor putea alege bijuterii, decorațiuni, casete pentru podoabe, pălării, păpuşi realizate din împletituri, produse cosmetice naturale, ceasuri de perete, genţi şi accesorii din piele, articole vestimentare și multe alte piese realizate prin tehnici inedite.

În aceeași perioadă, cei pasionați de obiectele cu patina timpului sunt invitați la Târgul Colecționarilor. Aici vor găsi nenumărate piese cu adevărat deosebite, pe care le pot oferi cadou apropiaților sau le pot păstra în propriile colecții. Mic mobilier, bijuterii, filatelie, numismatică, porțelanuri, cărți, ceasuri, tablouri, decorațiuni și accesorii sunt doar o parte din universul obiectelor cu dichis din Iulius Mall.

Seria evenimentelor speciale continuă pe 19 și 20 decembrie, în zona KidsLand, cu o acțiune caritabilă, organizată de Leo Club Bucovina. „Vino să încălzești un suflet” este invitația elevilor de la Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava, care vor expune articole handmade realizate de ei. Evenimentul include o serie de activități interesante: jocuri tematice, desene cu henna, ateliere de creație, picturi pe față și multe altele. În plus, cei mici se vor întâlni cu personaje din poveștile de Crăciun. Fondurile obținute vor fi utilizate pentru o cauză umanitară.

Sâmbătă, 19 decembrie, de la ora 09.00, în sala de conferințe Iulius Mall, pasionații de sportul minții pot asista la un concurs de șah organizat de Palatul Copiilor Suceava. Cei mici se vor duela în mutări inteligente, pentru a câștiga titlul de cel mai bun jucător de șah.

Tot sâmbătă, de la ora 13.00, pe scena din zona food court se va desfășura Concursul „Colind de Crăciun”, din cadrul campaniei „Șanse egale pentru toți”. Evenimentul este organizat de Asociația Euroactiv, cu participarea a sute de copii din clasele primare, gimnaziale și de liceu, din Suceava. Cei mai talentați copii și tineri îi vor încânta pe cei prezenți în Iulius Mall cu vocile lor, interpretând cântece de iarnă.

Sâmbătă este și ziua de răsfăț pentru cei mici. De la ora 14.00, prichindeii sunt așteptați la atelierul de creație. Sub îndrumarea specialiștilor Deco & Creativ, ștrengarii vor realiza un brăduț decorativ, cu diferite accesorii. De la ora 16.00, distracția este asigurată de clovnul Bobo. Împreună cu prietenul lor îndrăgit, copiii vor participa la jocuri și concursuri și vor fi surprinși cu farse haioase.

Sâmbătă seara, de la ora 23.00, Strikers Club organizează o petrecere antrenantă, invitați speciali fiind membrii trupei Bass Turbat.

Duminică, 20 decembrie, este ziua mult așteptată de cei mici, pentru că vor avea prilejul de se întâlni cu Moș Crăciun. Iulius Mall le-a pregătit o mare surpriză și s-a asigurat că simpaticul bătrânel le va asculta dorințele. Moșul va fi prezent în jilțul său din zona food court, între orele 17.00 – 19.00.

De la ora 17.00, la parterul Iulius Mall, cei care vor să petreacă sărbătorile în pași de dans sunt așteptați la noi lecții gratuite de ritmuri latino, alături de specialiștii Salsa Family.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava