Concert pascal
MOPAN Suceava

Polițiștii din cadrul Secției 10 P.R. Gura Humorului au fost sesizaţi la 112, cu privire la faptul că un bărbat băut conduce autoturismul pe raza comunei Capu Câmpului.

A fost identificat aplantul care a precizat faptul că în timp ce se deplasa cu autoturismul său pe raza comunei Capu Câmpului, a observat un autoturism oprit în mijlocul drumului, la volanul căruia se află o persoană de sex masculin.

Martorul a încercat să efectueze depășirea acelui autoturism, dar din cauza faptului că nu avea spațiu, a oprit și i-a solicitat conducătorului auto să elibereze drumul, moment în care acesta i-a adresat cuvinte și expresii jignitoare.

Conflictul a luat sfârșit, moment în care ambii conducători auto au pus în mișcare autoturismele, deplasându-se pe drumul public din sat/com. Capu Câmpului.

Ulterior, conducătorul autoturismului respectiv, a pierdut controlul vehiculului, intrând într-un gard, fapt pentru care apelantul a oprit autoturismul pe care îl conducea.

Conducătorul auto implicat în evenimentul rutier a coborât de la volanul vehiculului și a mers la autoturismul condus de către apelant, adresându-i din nou injurii.

În acel moment apelantul și-a dat seama că acel conducător auto se află sub influența băuturilor alcoolice, deoarece nu avea echilibru și se deplasa pe drum haotic și a plecat în urmărirea acestuia, constatând că a intrat într-o curte din sat Capu Câmpului, unde a și parcat vehiculul.

La fața locului, apelantul i-a condus pe polițiști la locuința în curtea căreia a intrat autoturismul.

La poarta acestei locuințe a ieșit din curte o persoană de sex masculin, care emana halenă alcoolică, pe care apelantul a recunoscut-o ca fiind persoana care a condus autoturismul.

A fost identificat un bărbat de 48 ani domiciliat în sat/com. Capu Câmpului.

I s-a adus la cunoștință sesizarea făcută, ocazie cu care a fost condus la autospeciala din dotare, iar ulterior la sediul Poliției Orașului Gura Humorului în vederea efectuării de cercetări.

Deoarece bărbatul emana halenă alcoolică s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului, unde i-au fost recoltat două mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Au fost efectuate verificări în bazele naționale de date ale Poliției Române, ocazie cu care s-a constatat că bărbatul de 48 de ani nu figurează ca posesor de permis de conducere pentru nicio categorie.

Cercetările vor fi continuate de lucrătorii de poliție din cadrul Postului de Poliție Capu Cîmpului, cauza urmând a fi soluţionată procedural sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava