Concert pascal
MOPAN Suceava

Vineri la orele 12.00, la Spitalul Județean Suceava s-a prezentat un bărbat care a declarat că la data de 14.01.2021 în jurul orelor 20.00 în calitate de pieton a fost acroșat de un autoturism în localitatea Bălăceana.
La 14.01.2021, ora 20.00, un tânăr de 20 de ani, din comuna Stroiești, a condus autoturismul pe drumul comunal 22 în loc. Bălăceana, din direcția Bălăceana spre Vâlcele și l-a surprins și accidentat pe un bărbat care se afla pe partea carosabilă, la axul drumului unde purta o discuție cu o altă persoană.
Tânărul de 20 de ani a oprit autoturismul și a discutat cu victima, bărbatul de 33 de ani, din comuna Bălăceana, acesta din urmă refuzând să se deplaseze la spital sau să sune la poliție pe motiv că nu a suferit nicio leziune.
Ulterior, la data de 15.01.2021, bărbatul de 33 de ani s-a prezentat la Spitalul Județean Suceava, secția U.P.U. unde a declarat că a fost victima unui accident rutier.
Verificările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”.

Întâmplare încâlcită cu un pieton accidentat la Bălăceana de un tânăr șofer bine intenționat, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava