Concert pascal
MOPAN Suceava

O competiție fotbalistică destinată copiilor a devenit o tradiție în Suceava în perioada sărbătorilor de iarnă. Este vorba despre Cupa ”Moș Crăciun”, competiție ajunsă în 2015 la ediția a IX-a și care va avea loc în perioada 19-21.

Competiţia organizată de clubul Juniorul Suceava în parteneriat cu Federaţia Română de Fotbal cuprinde întreceri la şase categorii de vârstă, 6, 7, 8, 9, 10 şi 11 ani. La ediţia din acest an, meciurile de la Cupa ”Moş Crăciun” se vor desfăşura în trei locaţii diferite, sala Liceului cu Program Sportiv, balonul de la Universitate şi terenul sintetic de la Complexul Zamca.
„Ca participare, competiţia va fi cea mai amplă de până acum, fiind aşteptaţi la Suceava aproximativ 1.000 de copii de la 60 de cluburi. Ca o noutate, în acest an am prins în program şi meciuri pentru cei mai mici dintre fotbalişti, născuţi în anii 2008 şi 2009”, a declarat Ciprian Anton, managerul turneului.

Pe lângă cluburile din ţara noastră, la ediţia din 2015 şi-au anunţat prezenţa şi trei grupări din Republica Moldova, este vorba de Zimbrul Chişinău, Dacia Chişinău şi FC Buiucani. Dintre cluburile din judeţul Suceava, până în prezent au confirmat participarea Juniorul Suceava, LPS Suceava, Luceafărul Bucovina Suceava, Omnia Suceava, Juniorul Câmpulung Moldovenesc, CSS Rădăuţi şi Iomy Vatra Dornei.

Sursa foto: www.gazetasv.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava