Concert pascal
MOPAN Suceava

Bazele sportive „Unirea” şi „Electrica” au găzduit recent, cea de-a XIII-a ediţie a Trofeului „Cetatea de Scaun” la tenis, o competiţie destinată sportivilor veterani, trecuţi de vârsta de 30 de ani. La turneul organizat de clubul “Select”, Asociaţia Judeţeană de Tenis, CSM Suceava, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret, cu sprijinul Consiliului Local, au răspuns prezent în jur de 80 de participanţi din România, Ucraina şi Republica Moldova.

Sportivii de la clubul “Select” din Suceava s-au numărat din nou printre protagoniştii întrecerii. Irinel Nanu s-a impus la categoria de vârstă +40 de ani, după ce a trecut în finală de un alt sucevean, Ciprian Nistor. Tot doi localnici s-au întâlnit în ultimul act al categoriei de vârstă +50 ani, Viorel Negru câştigând în două seturi duelul cu Costel Chelariu.

La +30 de ani câştig de cauză a avut Bogdan Ciceu, de la CSM Zalău, s-a dovedit a fi mai bun decât sucevenii Mihai Pânzaru şi Florin Popovici Dumbravă. Un parcurs remarcabil a reuşit şi Alin Opincaru, care a jucat finala categoriei +35 de ani, în vreme ce Relu Ifrim a ajuns până în semifinalele aceluiaşi concurs. Tot în penultimul act au mai părăsit întrecerea Alex Năstasă (+45 ani), Gigi Berariu, Ovidiu Busuioc (+55 ani), Sterian Andrieş (+60 ani), precum şi Puiu Bedicov (+70 ani).
Turneul probei de dublu la categoria de vârstă +30 ani i-a avut în prim plan pe Mihai Pânzaru şi Irinel Nanu, aceştia având meci greu în semifinale cu perechea alcătuită din Florin Popovici Dumbravă (Select Suceava) şi Valeriu Mândru (Micul As Iaşi).

Alţi doi suceveni, Viorel Negru şi Gigi Berariu, au dominat concursul de dublu la +50 de ani, profitând de abandonul din finală al cuplului Costel Chelariu / Ion Staviri (Bistriţa/Bacău). La +60 de ani s-au încoronat drept câştigători Florin Marţolea (Intertenis Botoşani) şi Viorel Cuceu (CSM Zalău), după ce au trecut în meciul decisiv de Sterian Andrieş şi Constantin Bologa (Micul As Iaşi).

„Putem considera că cea de-a XIII-a ediţie a Trofeului <Cetatea de Scaun> la tenis de câmp a fost o reuşită. În condiţiile în care a devenit odată cu trecerea anilor unul dintre cele mai importante turnee de acest gen din ţară noastră, competiţia s-a bucurat de o participare numeroasă, nivelul concurenţilor fiind deosebit de ridicat. La plusuri, putem trece şi comportarea foarte bună a tenismenilor suceveni, care au obţinut rezultate notabile”,  a declarat profesorul Şerban Pop, directorul turneului de la Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava