MOPAN Suceava

Militarii Detaşamentelor de Pompieri Fălticeni şi Suceava, sprijiniţi de Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă şi Grupul de Pompieri Voluntari din comuna Cornu Luncii, au intervenit luni seara cu şase autospeciale pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţă din satul Lămăşeni, comuna Rădăşeni.
La sosirea echipajelor ardea violent mansarda casei de locuit, construită pe structură din lemn, cu învelitoare din tablă şi şindrilă. Existând pericolul de propagare a focului la două locuinţe şi două anexe aflate la doar 4-5 metri distanţă de focar.
Incendiul a fost lichidat după aproape cinci ore de la anunţarea lui. În incendiu au ars mansarda şi astereala casei de locuit pe o suprafaţă de aproximativ 150 de metri pătraţi, precum şi acoperişul centralei termice pe 25 de metri pătraţi. De asemenea, flăcările au degradat centrala termică, o cabină de duş, obiecte de mobilier, elemente de tâmplărie, planşeul din lemn şi pereţii portanţi.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost jarul sau scânteile provenite din coşul de fum deteriorat.
În incendiu nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat cele două locuinţe învecinate, un adăpost de animale şi o magazie de lemne.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava