• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Militarii Detaşamentelor de Pompieri Fălticeni şi Suceava, sprijiniţi de Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă şi Grupul de Pompieri Voluntari din comuna Cornu Luncii, au intervenit luni seara cu şase autospeciale pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţă din satul Lămăşeni, comuna Rădăşeni.
La sosirea echipajelor ardea violent mansarda casei de locuit, construită pe structură din lemn, cu învelitoare din tablă şi şindrilă. Existând pericolul de propagare a focului la două locuinţe şi două anexe aflate la doar 4-5 metri distanţă de focar.
Incendiul a fost lichidat după aproape cinci ore de la anunţarea lui. În incendiu au ars mansarda şi astereala casei de locuit pe o suprafaţă de aproximativ 150 de metri pătraţi, precum şi acoperişul centralei termice pe 25 de metri pătraţi. De asemenea, flăcările au degradat centrala termică, o cabină de duş, obiecte de mobilier, elemente de tâmplărie, planşeul din lemn şi pereţii portanţi.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost jarul sau scânteile provenite din coşul de fum deteriorat.
În incendiu nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat cele două locuinţe învecinate, un adăpost de animale şi o magazie de lemne.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava